Megérkezett a vendéglátó szoftverek új generációja!

Próbáld ki a BarSoft POS rendszerét!

agile icon

Küldetésünk az agilitás!

Számunkra nagyon fontos az, hogy minél több visszajelzést kapjunk tőletek, hiszen a szoftvert nektek készítettük! Adj visszajelzést és mi reagálunk rá amilyen gyorsan csak tudunk!

Megoldás a TE működésedhez!

Az egészen egyszerű működéstől a komplexig, széleskörben ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket, hiszen POS rendszerünket többféle módon is lehet használni!

Integrációk a hibamentes működés érdekében

Használd POS rendszerünk mellé összekötve TEYA vagy VivaWallet bankkártya termnálokat, csatlakoztasd FisCat online pénztárgéped vagy nyomtatód!

NTAK kompatibilis

A BarSoft teljes mértékben kompatibilis az NTAK rendszerével, amíg te értékesítesz, mi a háttérben minden adatszolgáltatást elvégzünk számodra!

Chat support

Vedd fel velünk a kapcsolatot az applikációba beépített chat-en keresztül, kollégáink igyekeznek a lehető leghamarabb válaszolni és segíteni a kialakult kérdésekben!

Csak azért fizess amit tényleg használsz!

Próbáld ki rendszerünk, majd fizess csak azért a funkciókért, amiket valóban használni szeretnél! A piacon egyedülálló módon akár NAPI ELSZÁMOLÁSBAN is használhatod POS licenszünket

Nézzük hogyan tud segíteni vendéglátó üzleted sikerében a BarSoft rendszere!

site image

Szeretnéd személyre szabni a kinézetet és a működést?

Szerteágazó személyre szabási lehetőségünk segítségével úgy variálhatod a POS működését és kinézetét ahogy az neked a legkényelmesebb!

site image

Gondot okozott idáig a bontott fizetés?

Bontsd az asztalodon lévő tételeket egyesével vagy személyekre bontva már az asztalnál! Mobil verziónk segítségével az asztalnál le tudod fizettetni a vendégeket úgy ahogy ők szeretnék, akár bemondás alapján, hogy ki mit szeretne fizetni! Nincs többé másik asztalra átütés, nincs többé újra felütés, csak válaszd ki azokat a tételeket amiket éppen fizettetni szeretnél és kész is vagyunk!

site image

Szeretnél személyre szabott akár automatikusan bekapcsolódó kedvezményeket?

Ha mindig is jó lett volna, hogy az adott kedvezményeid akár automatikusan, de csak egy bizonyos időszakban hozzáadódjanak egy tételhez, akkor itt a megoldás! Válaszd ki a napokat, az időpontot, a terméket, termékeket, vagy akár méretre bontva, hogy mikor mihez szeretnél kedvezményt adni, és mi automatikusan hozzáadjuk! Nincs többé elfelejtett kedvezmény adás!

site image

Komplex szervízdíj és borravaló rendszerrel dolgozol?

A BarSoft POS segítségével akár manuális, vagy előre megadott szervízdíjjal is tudsz dolgozni, melynek kiválasztása csupán egy kattintás! Fordíott szervízdíj segítségével szeretnél plusz juttatást olcsón munkatársaidnak? Ez sem akadály!

site image

Szeretnél rendelés blokkot beküldeni a konyhára és a pult megfelelő helyére?

A BarSoft a pultkezelés opciójával semmi perc alatt megoldja számodra ezt a kérdést! Hozz létre pultokat, állítsd be a tételeket, és a megfelelő nyomtató beállításokkal már mehet is a rendelés nyomtatás a megfelelő helyre!

site image

Minden pultosodnak külön felhasználót szeretnél gyors váltási lehetőséggel?

A BarSoft POS rendszere lehetővé teszi, hogy akár egy RFID óra és olvasó segítségével gyorsan váltsanak felhasználót pultosaid, hogy valóban arra legyen idő, ami igazán fontos, a vendéggel való kommunikáció!

site image

Rendelés és státuszkezelés OrderManager segítségével!

A BarSoft rendszere lehetővé teszi hogy a tételeket rendelésenként státuszold, mint például: Fogadva, Elkészítési idő, kész, kiadva. Ha szeretnéd, ezzel ki tudod váltani a nyomtatókat, és digitálisan tudja a konyha jelezni a pult felé, hogy mikor mi készült el, akár tételenként!

site image

Számodra nagyon fontos az asztalkezelés?

Hozd létre az asztalokat és üsd fel a rendeléseket akár mobil készüléked segítségével! Felhős szinkronizáció segítségével eszközeid között az adatok azonnal szinkronizálódnak, és ha úgy van beállítva, akkor a mobilon felvett rendeléseid egyből bemennek a konyhába és a pultba!

Nem tudod hogyan indulj el a BarSoft rendszerével?

Ne aggódj, segítünk!


Nálunk a BarSoft-nál nagyon fontos az, hogy a működéshedhez megfelelő eszközt és periféria megoldásokat használjunk!

A BarSoft onboarding folyamata:

A teljes BarSoft funkciólista

Alap és kiegészítő modulok


AZ ALAP ELŐFIZETÉSBEN ELÉRHETŐ FUNKCIÓK


AZ ALAP ELŐFIZETÉSEN FELÜL VÁSÁROLHATÓ MODULOK

Készen állsz, hogy kipróbáld a BarSoft rendszerét?

Lépj szintet, töltsd le az appot és regisztrálj még ma!

agile icon

KAPCSOLATFELVÉTEL

Írj nekünk, és induljunk el együtt az innováció útján!

Kapcsolattartó adatok

Céges adatok

Többet is választhatsz egyszerre!

BarSoft Zrt

Adószám: 32128538-2-42Székhely: 1067 Budapest, Csengery utca 39. B. lház. Fsz. 2. ajtóEmail: support@barsoft.hu