Szerezz saját applikációt pillanatok alatt!

Használd asztalhoz rendelésre, elvitelre, házhozszálításra saját rendszered!

agile icon

LEGYEN SAJÁT APPOD!

Helyben, elvitelre, házhoz.

Kezeld rendeléseidet saját applikáción keresztül, legyen szó asztalhoz rendelésről, elviteles rendelésről vagy akár házhoz rendelésről!

Szeretnéd felgyorsítani a rendelés folyamatát?

Vedd le pincéreid válláról a terhet, hagyd, hogy vendégeid adják le a rendelést saját appodon keresztül, QR kód segítségével!

Online fizetés, nincs mellébeszélés

Hagyd, hogy vendégeid a rendeléseket telefonjukkal azonnal kifizessék, így neked nem kell mással foglalkozni, csak az étel minőségével és a megfelelő kiszolgálással!

Online nyugtát adunk, NAV biztos applikáció!

Amint a rendelés kifizetésre kerül Számlázz.hu vagy Billingo integrációval online nyugtát vagy ÁFA-s számlát állítunk ki a vendég számára.

Android, IOS, Webapp

Ha szeretnél minél több regisztrált ügyfelet, vagy csak szimplán webalapú applikációra hajtasz, nálunk minden megoldás elérhető.

A BrandApp főbb funkciói

Helyben rendelés asztalnál - asztalhoz

Online menüd segítségével a vendégek az asztalhoz ülve, okostelefonjukkal a kihelyezet asztal specifikus QR kódot be tudják olvasni és a kiválasztott termékek kosárba helyezése után ki is tudják fizetni.

Előrendelés elvitelre vagy helyben fogyasztásra

Akár előrendeléseket is fogadhatsz, úgy, hogy megadod, meddig lehet előre rendelni. Az előre beálított elkészülési idő érték alapján mi a beállított érkezés előtt fogjuk beküldeni neked a rendelést a konyhára, hogy mire megérkezik a vendég frissen kapja és biztosan ne felejtsétek el.

Házhozszállítás funkció

Ha saját házhozszállítás appot szeretnél, ami független a nagy hálózatoktól, és a TE éttermed igényeire van szabva, saját kuponokkal és akciókkal, itt az ideje, hogy szintet lépj és elkezd használni a BrandApp-ot!

Néhány példa, hogy mit tud a BrandApp

site image

E-mail cím + név -> egyszerű bejelentkezés

A BrandApp segítségével nincs szükség többé hosszú regisztrációs folyamatra! Név e-mail cím elegendő az első bejelentkezéskor, ha további adatokat is szeretnél kérni a profilom oldalon fel tudjuk erre hívni a figyelmet!

site image

Gyors rendelés, egyszerű, hatásos, szép felület

Hasonlóképpen a KIOSK felületéhez, itt is az egyszerűség és a szépség, design volt az irányelünk. Gyorsan ki lehessen választani mit szeretnénk, de minden opciót meg tudjunk adni a vásárló számára.

site image

A kosártartalom ellenőrzése és a fizetés, gyors, nélhány lépésben megy végbe!

Miután megvan mit szeretnénk, gyorsan végigmegyünk a kosár folyamatán, egyszerű, érthető felületekkel, bónusz opciókkal, mint ÁFA-s számla kérés, VIP pontok beváltása stb...

Legyen saját kuponrendszered!

Nem csupán kupon, több annál!

Felejtsd el az integrációkat, és az idomulást más rendszerekhez, itt az ideje, hogy kialakítsd a sajátodat, a saját rendszeredben!

Saját kuponrendszer
Döntsd el milyen kuponokat szeretnél adni és mik után! Határozd meg az automatizmusokat és a vásárlók automatikusan megkapják az adott kuponokat!
Válogass kuponfajtáink közül!
1+1, termékkedvezmény, kosárkedvezmény! Variáld ezeket úgy ahogy szeretnéd, ha valamilyen új ötleted támadt, ne felejtsd el megosztani velünk!
Határozd meg a hűségkártyád szintjeit, váltass be pontokért kupont!
Minden eszközt megadunk ahhoz, hogy magadhoz láncold vásárlóidat, próbáld ki a VIP modulunkat most!
BarSoft BrandApp VIP

KAPCSOLATFELVÉTEL

Írj nekünk, és induljunk el együtt az innováció útján!

Kapcsolattartó adatok

Céges adatok

Többet is választhatsz egyszerre!

BarSoft Zrt

Adószám: 32128538-2-42Székhely: 1067 Budapest, Csengery utca 39. B. lház. Fsz. 2. ajtóEmail: support@barsoft.hu