Próbáld ki KIOSK rendszerünket!

A fáradhatatlan rendelésfelvevő rendszered csak egy karnyújtásnyira van!

agile icon

LÉPJ SZINTET!

A KIOSK ma már a BarSoft segítségével bárki számára elérhető!

A KIOSK felülete, működése több éves vendéglátós és fejlesztői tapasztalat segítségével került kialakításra.

Gyorséttermi működéssel rendelkezel?

Hatalmas a sorbanállás és a pultosaid már alig bírják ezt lekezelni? Vagy csak szeretnéd, hogy több értékes időt töltsönek az emberekkel?

Téged is hagytak már cserben dolgozóid?

Ha sok a cigiszünet, betegszabadság, megbízhatatlnaság és stabilitásra vágysz

Kezeld az elviteles rendeléseket

Ha asztalos rendelésfelvétellel dolgozol, de sok olyan vendéged van, aki csak elvitelre szeretne, de pincéreid nem érnek oda.

Érthető, elérhető, gyors

Ha szeretnél egy olyan automatizmust üzletedbe amit szeretnek a vendégek és gyorsan kiszolgálja őket, jó flehasználói élménnyel.

MI A KIOSK CÉLJA?

Automatikus

A rendelés folyamat teljesen automatikusan zajlik le a nagyszerű képek, érthető leírások, ésszerű módosítók és gyors lépések segítségével.

Nagyszerű ügyfélélmény

A cél az, hogy a rendelés folyamata minél gyorsabb, egyszerűbb és könnyebb legyen! Az a felhasználó aki gyorsan le tudja adni a rendelését és méggyorsabban meg tudja kapni, boldog felhasználó! :)

Könnyű kezelés

A legfontosabb hogy az ügyfélélmény és a praktikum találkozzon. Ehhez hasonlót hoztunk össze a BarSoft KIOSK segítségével!

Gyors rendelés

Rengeteg KIOSK rendszert kipróbáltunk, sok helyen azt tapasztaltuk, hogy mire megrendeljük az ételünket kilyukad a gyomrunk. Éppen ezért mi úgy terveztük meg a rendelés folyamatát, hogy a lehető leggyorsabb legyen!

Milyen BarSoft KIOSK eszközök elérhetők?

site image

Egyoldalas KIOSK

Az egyoldalas KIOSK legnagyobb előnye, hogy akár falra is szerelhető! Tehát ha nem tudod lefúrni, vagy nincs elég hely a vendégtérben, akkor is van megoldás!

site image

Kétoldalas KIOSK

A kétoldalas KIOSK legnagyobb előnye, hogy kétszer annyi vendéget ki tud szolgálni egy helyen, így sokkal kisebb a sor megnövekedésének lehetősége! Kell hozzá hely a vendégtérben, és érdemes rögzíteni a talpán.

A BarSoft KIOSK DESIGN

Letisztult, átlátható, modern.

A BarSoft KIOSK megjelenését úgy alakítottuk ki, hogy a kereten belül úgy módosíthatod a felületet színeiben, elrendezésében, ahogy a Brandednek ez a legmegfelelőbb!

Elrendezés és termékek
Több módja is van annak, hogy elrendezd a termékeidet, megjelenítsd őket a felületen. A szép képekkel szeretnék figyelmet kelteni? Válaszd a 'Nagy képes' felsorolást! Inkább csak listaszerűben gondolkodsz? Az sem akadály!
Színek és megjelenés
Könnyen branded arculatára szabhatod a KIOSK-ot, állítsd be a színeit a gombok formáját úgy ahogy a legmegfelelőbb számodra!
BarSoft KIOSK

ÜGYFÉLÚT A KIOSK SEGÍTSÉGÉVEL

 1. A rendelés folyamata

  A KIOSK felülete úgy lett kialakítva, hogy a főképernyőn megjeleníthető opcionális videós vagy képi anyagok oda vonzzák a tekintetet. A Helyben / Elviteles fogyasztás kiválasztása után a termékek és a hozzá tartozó módosítók kiválasztásának egyszerű folyamata zajlik felugró abalakokkal. A rendelés összegzés után jön a következő lépés.
 2. A fizetés

  A KIOSK rendszeréhez többfajta fizetési módszert is lehet csatolni. Bankkártyás fizetést beépített terminállal, fizetés a pultnál, vagy a forradalmian új QR kódos fizetést!
  Érdeklődöm!
 3. Az adóügyi nyugta

  A fizetés után az adóügyi nyugtát a beépített FisCat önkiszolgáló módban lévő nyomtató adja a vendégnek automatikusan.

Nem BarSoft POS-od van de szeretnél KIOSK-ot?

Ha másik vendéglátóipari szoftverrel rendelkezel, mint például Fruitsys, a KIOSK rendszerünk teljes mértékben integrálva van, tehát Fruitsys rendszerrel is zökkenőmentesen tudod használni!

Integrált szoftverek:

site image lol

Partnereink akik már KIOSK-ot használnak

KAPCSOLATFELVÉTEL

Írj nekünk, és induljunk el együtt az innováció útján!

Kapcsolattartó adatok

Céges adatok

Többet is választhatsz egyszerre!

BarSoft Zrt

Adószám: 32128538-2-42Székhely: 1067 Budapest, Csengery utca 39. B. lház. Fsz. 2. ajtóEmail: support@barsoft.hu