Turbózd fel a BarSoft rendszered további funkciókkal!

Választható modulok

Miért érdemes plusz funkciókat használni?

Takaríts meg időt, és pénzt választható funkcióink segítségével!

Nem kell külön programokat használni
Mi tudjuk, hogy a legfontosabb az, hogy a lehető leggyorsabban és legpontosabban ki tudod szolgálni vendégeidet. Ebben az esetben nincs idő arra, hogy egy másik gépen egy másik programba belépve elvégezd a szükséges feladatokat. Használd a BarSoft moduljait, hogy a lehető legproduktívabb legyél vállalkozásoddal!
Produktivitás növekedése
Célunk az, hogy olyan rendszert biztosítsunk számodra, amivel megkönnyítjük a mindennapi munkát, tehát az adatmegosztás, feladatmegosztás és adatvizualizáció kiemelkedően fontos számunkra. Plusz moduljaink segítségével adhatsz üzletedben jogosultságot munkatársaidnak, hogy a mindennapi feladatokat elvégezzék, valamint felhasználói felületünkkel az asztalkezelés is egyszerűbb lesz, teljesen személyre szabva!
Munkafolyamatok optimalizálása
Kiemelkedően fontos számunkra hogy a szoftver és periférikus eszközeink segítségével növeljük a pincérek és pultosok, valamint a konyhán dolgozók feladatfelvevő képességeit. Állítsd be, hogy az ételek a konyhára menjenek be egyből az asztaltól, az italok a pultba, és mire odaér a pincér a pulthoz, már viheti is az elkészült termékeket!
BarSoft modulok
site image lol

Felhasználókezelés

Adj hozzá üzletedhez felhasználókat, ami lehet csak POS felhasználó és lehet magasabb szintű iPanel felhasználó is egyben! Szervezd ki a termék láthatóságot, a sztornózási lehetőséget, statisztikák megtekintését termék létrehozást.

Asztaltérkép

Építsd fel virtuálisan éttermed a BarSoft rendszerében! Létrehozott asztalaid csupán egy kattintással hozzá tudod adni az asztaltérképhez, és úgy formázod ahogy szeretnéd! Székeket is hozzá tudsz adni, így külön tudod ütni már rögtön az elejétől a rendeléseket! Segítünk a könnyű navigálásban, adj hozzá a térképhez olyan elemeket mint például válaszfal, pult, amivel egyszerűbben meg lehet találni a kiválasztott asztalt a térképen!

site image lol
site image lol

Kosárkezelés

Olyan helyen dolgozol, ahol először elkészül a kért rendelés, majd utána fizetnek a vendégek? Pultnál való kiszolgálással működtök? Semmi gond! Több pultos tud egyszerre egy gépnél dolgozni úgy, hogy a felütött de még nem fizetett rendelések között tudnak gyorsan váltani! Üssétek fel a rendelést, nyiss egy új kosarat, üss fel oda is rendelést, majd mikor az előző elkészült térj vissza hozzá egy kattintással és fizettesd le!

ÁFA-s számla kiállítás

Felejtsd el a külön számlázó programokat! Adj ÁFA-s számlát könnyedén cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt! Írd be az adószám első nyolc számjegyét, mi lekérjük automatikusan az adatokat a NAV rendszeréből! Add meg a vásárló e-mail címét és a számlázz.hu kiküldi a számlát! Amennyiben adóügyi nyomtatóval rendelkezel egyből ki is nyomtatjuk az egyszerűsített ÁFA-s számlát a nyomtatón!

site image lol
site image lol

Nyomtatás és pultkezelés

Legyél igazán produktív, küldd be a rendeléseket az asztaltól egyenesen a konyhára! OrderManager vagy nyomtató segítségével ha a pultnál vagy akár az asztalnál felveszed a rendelést, az ételek a konyhára kerülnek be, az italok a pultba! Spórolj időt a BarSoft segítségével!

Kérd BarSoft rendszered eszközökkel Partnereinktől!

Online Pénztárgépek

1034 Budapest, Viador utca 15.

Online Pénztárgépek

ITV Debrecen

4032 Debrecen, Füredi út 32/a.

ITV Debrecen

Somogy Informatika

7400 Kaposvár, Buzsáki u. 48.

Somogy Informatika

Maxmédia

9900 Körmend Rákóczi utca 15.

Maxmédia

Online-Kassza

1036 Budapest Kiskorona u 12.

Online-Kassza

Pénztárgép Infó

9025 Győr Pinkóca utca 10/c

Online-Kassza

Irodaker PTG Kft.

6723 Szeged Debreceni u 15

Irodaker PTG Kft

PriorCash

1133 Budapest Hegedűs Gy u 94

PriorCash

EcoSoft - Pénztárgépem.hu

1113 Budapest Bocskai út 77-79

EcoSoft

Ferkassza

1173 Budapest Ferihegyi út 66

Ferkassza

Nézd meg megoldásainkat!

POS

NTAK kompatibilis éttermi szoftver vendéglátó egységed számára.

BarSoft POS

KIOSK

Az automata rendelésfelvevő munkatársad

BarSoft KIOSK

BrandApp

Legyen saját appod, vásároljanak vendégeid online applikáción keresztül!

BarSoft BrandApp

BarSoft Zrt

Adószám: 32128538-2-42Székhely: 1067 Budapest, Csengery utca 39. B. lház. Fsz. 2. ajtóEmail: support@barsoft.hu