BarSoft kiskereskedelem szoftver

Hamarosan érkezik szoftverünk a BarSoft ökoszisztémával a kiskereskedelem számára is!

agile icon

Hamarosan elérhető Kiskereskedelmi szoftverünk is!

Ha nem vendéglátó egységgel rendelkezel, de fontos számodra az elszámolhatóság és átláthatóság, akkor a BarSoft rendszerét keresed!

Nézd meg mit fog tudni kiskereskedelmi szoftverünk!

Adóügyi és Bankkártya terminál kapcsolat
A gyors és zökkenőmentes értékesítés a legfontosabb, adóügyi pénztárgép és nyomtató kapcsolat segítségével automatikusan kiküldjük a tételekről az adóügyi nyugtát, nem kell többet hozzáérned a pénztárgéphez! Bankkártya terminál összekötésünk segítségével pedig az összeg kiküldése és a sikeres tranzakció után az adóügyi nyugta teljesen automatikus lesz!
Termék lista és gyűjtős termék felütés
Ha szeretnéd, termékek megjelenítését és gyűjtős értékesítést is lehetővé teszünk, tehát teljesen rád van bízva, hogy miként szeretnéd használni a szoftvert
Egyszerű bizonylat visszakeresés és statisztika
Sztorno, újranyomtatás, visszakeresés? Mindent tárolunk és a szükséges funkciókat biztosítjuk számodra, hogy egyszerűbben, néhány gombnyomással tudd kezelni blokkjaidat, ÁFA-s számláidat!Nincs többé bonyolult pénztárgép gombkombináció, elég néhány koppintás az eszközön és kész is vagy!
Készletkezelés
Kezeld készleteidet online, nézd meg a statisztikákat, tudd, hogy miből mennyit adtál el, mindezen információkat eléred majd akár otthonról a telefonodon, vagy út közben valós időben!
Automatizációk
Mindig nehéz kérdés az, hogy miből mit és mikor rendelj? Szoftverünk, mint digitális munkatársad segíteni fog, jelezni fogja a készlet alapján hogy mit kell rendelned, és még sok más automatizáció várható!
BarSoft Kiskereskedelmi szoftver funkciók

Légy az elsők között aki használja a BarSoft Kiskereskedelmi szoftvert!
Lépj velünk kapcsolatba most!

KAPCSOLATFELVÉTEL

Írj nekünk, és induljunk el együtt az innováció útján!

Kapcsolattartó adatok

Céges adatok

Többet is választhatsz egyszerre!

BarSoft Zrt

Adószám: 32128538-2-42Székhely: 1067 Budapest, Csengery utca 39. B. lház. Fsz. 2. ajtóEmail: support@barsoft.hu